Nyheter

Om vår nya fastighetsförvaltare Upplands Boservice

Från den 1 april 2020 är Upplands Boservice vår nya fastighetsförvaltare. Om någon bostadsrättshavare har behov av hjälp i den egna bostaden kan Upplands Boservice  kontaktas via Felanmälan på deras hemsida www.boservice.se alternativt telefon. 018-18 74 00. Upplands Boservice har dock i Coronatider nya rutiner för detta, läs nedan: Upplands Boservice vill vara tydliga med hur arbeten ska hanteras som rör bostäder, dvs arbeten inne i våra boendes lägenheter:
  1. Har du symtom som snuva, hosta eller feber tar vi enbart emot felanmälan gällande bostad om det är akut. Akuta fel kan vara vattenläckor, strömförsörjning och avloppsstopp med risk för översvämning etc. Akut felanmälan ska göras via telefon nr 018-18 74 00 och du behöver informera oss om att det finns personer med symtom i lägenheten.
  2. Är ni friska går det bra att göra felanmälningar som inte är akuta. Uppstår symtom hos boende efter att du gjort felanmälan så måste du kontakta oss för att avboka vårt besök.
  3. Vi tar alltid kontakt via telefon i samband med arbete i lägenhet för att stämma av att inga symtom finns.
  4. Du som tillhör en riskgrupp, var extra uppmärksam på de rekommendationer som myndigheterna ger angående covid-19. På krisinformation.se finns de ansvariga myndigheternas information om viruset.
/Styrelsen

Nyheter

No Internet Connection